Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

Ter Overname: Café Bar de Kruik - Unieke horecaspot Tilburg

Pandcode: 23976
Aantal zitplaatsen: 999
Aantal zitplaatsen terras: 35
Oppervlakte totaal: 30 m²
Brouwerij verplichtingen: Ja
Muziekovereenkomst: Ja
Dit pand mogen we met recht een monument noemen in de Tilburgse Horeca. Op de hoek van de Korte Heuvel en Heuvelring bevind zich momenteel Café Bar de Kruik. Voordat de huidige eigenaren het overnamen heeft op deze plek jarenlang Café Philip gefloreerd. De plek leent zich uitstekend voor uiteenlopende horecaconcepten in het hart van de stad. Of je nu een streedfood spot, trendy cocktailbar, een hippe brunchplek, Discotheek, Café-Bar, shared dining formule of een eigentijds fusion-restaurant voor ogen hebt, hier past alles!

Het pand bestaat uit 990m2 verkoop oppervlakte verdeeld over maar liefst 4 (!) verdiepingen en een terras. We beginnen in de kelder, hier staat een gezellige, knusse bar. Ideaal voor besloten feesten en/of als aparte area. Ook bevinden zich hier de toiletgroepen. Op de ruime begane grond zijn twee DJ Booths en twee barren gesitueerd, de ruimte is in 2023 volledig vernieuwd en door de slimme indeling kun je de ruimte als één of als twee zalen gebruiken.

De eerste en tweede etage behoeven wat aandacht voor exploitatie. De eerste etage is ook op te delen in twee delen, aan de ene kant staat een grote bar met DJ booth en aan de andere kant is een bar gesitueerd. De vele ramen zorgen hier voor een mooie licht in val. Voorheen was op deze etage ook de keuken gesitueerd. Veel van de aansluitingen liggen er nog en de goederenlift is nog volop in gebruik. Op de tweede etage bevinden zich momenteel de kluisjes en is een ruimte in gebruik als opslag. Beide ruimtes kun je echter ook zo inrichten dat hier twee gezellige (vergader)zalen ontstaan.

Zoals gezegd is deze locatie toe aan een geheel nieuw hoofdstuk, vandaar dat we op zoek zijn naar ondernemers die het pand aan de Heuvel 38 nieuw leven in willen blazen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om direct een bezichtiging te plannen!
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Ter Overname: Café Bar de Kruik - Unieke horecaspot Tilburg OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?