Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Ter overname: Bogey's Ribs

Pandcode: 24645
Aantal zitplaatsen: 600
Aantal zitplaatsen terras: 250
Oppervlakte totaal: 350 m²
Lease contracten: Ja
Dit is een bijzondere kans! Bogey's Ribs, sinds 1991 een begrip in Tilburg e.o., wordt te koop/ter overname aangeboden.

In één van de Hotspots van Tilburg, de internationale food hal de Gourmet Market, is sinds 2022 het bekende Bogey's Ribs neergestreken. Met een geheel nieuwe keuken opereerde zij in eerste instantie onder de naam Pork & Potatoes. Momenteel maakt het bedrijf weer furore als Bogey's Ribs.

Ondanks het huidige succes maakt Mr Bogey, Marc van den Ende, de keuze dat het tijd is voor een nieuwe ondernemer om op deze denderende trein te stappen. Marc geeft aan de nieuwe ondernemer op weg te willen helpen in het verder uitbouwen van het merk, de keuken in de Gourmet Market, de recepturen en de catering maar dat het voor hem daarna tijd is om andere dromen na te jagen.

De Gourmet Market biedt 16 unieke foodconcepten onder één dak, het biedt een breed scala aan streetfood, high cuisine, comfort food en authentieke gerechten uit de hele wereld. Als ware Eyecatcher en stukje Tilburg tussen al die wereldkeukens is Bogey's Ribs in het midden van de foodhall gevestigd.

Door de unieke werkwijze van de Gourmet Market kan de nieuwe Mr. of Mrs. Bogey zich volledig richten op de marinades, ribs, keuken, catering en bezorging. De organisatie van de Market ontzorgt namelijk het natte gedeelte van de horeca, verzorgd de gezamenlijke marketing en doet ook nog eens de afwas!
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 915 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Ter overname: Bogey's Ribs OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 915 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?