Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Ter overname: Bargús Tilburg

Pandcode: 24087
Aantal zitplaatsen: 35
Aantal zitplaatsen terras: 33
Oppervlakte totaal: 29 m²
Tijd voor nieuwe dromen!

Voor jou als (nieuwe) horecaondernemer maar ook voor de huidige eigenaren. Nadat zij 'Start een horecazaak en maak dit tot een succes' hebben kunnen afstrepen van hun bucketlist is het tijd om een nieuwe droom na te jagen. Vandaar dat deze unieke kans zich nu voor jou voordoet, het is namelijk mogelijk om dit goed lopende Borrelcafé -met 'n beetje eten- turnkey over te nemen.

Bargús is een gezond, brouwerij vrij, horecabedrijf met een lage huur en vele mogelijkheden ter uitbreiding. Momenteel is de zaak in het populaire Dwaalgebied vier dagen in de week geopend van donderdag tot en met zondag. Met stads brede evenementen zoals de Tilburgse Kermis en Carnaval is de zaak vooralsnog gesloten. Verruiming van de openingstijden is dus ook zeker een kans die nog te pakken is. Het contact met de pandeigenaar is optimaal en er liggen al leuke plannen om de opslag en tuin verder uit te bouwen en nog leuker in te richten.

Toen de huidige eigenaren in 2017 dit pand aan de Heuvelstraat overnamen was er eigenlijk nog niks van wat het nu is. De pui, openslaande deuren en indeling is van scratch af zorgvuldig opgebouwd. Destijds was het pleintje nog een onderschoven kindje in het Tilburgse, inmiddels is het één van de bruisendste pleintjes met Locals, Mr Morris, Noir, Pulcinos en Café Nieuwland.

Al met al met recht een unieke kans voor een (jonge) ondernemer die dit bedrijf verder uit wil bouwen naar nog hogere hoogtes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen!
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 1.300 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Ter overname: Bargús Tilburg OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 1.300 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?