Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Te Koop Brasserie met een omzet van 2mljn in bosrijk gebied in West-Brabant

Pandcode: 2235
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 120 m²
Aantal zitplaatsen: 200
Aantal zitplaatsen terras: 275
Perceel oppervlakte: 3200 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Te Koop ????????? ??? ??? ????? ??? €? ??? ???

 

??????? ?? ????????: Deze charmante brasserie bevindt zich in het pittoreske West-Brabant, omringd door prachtige landschappen. Het combineert de rust van het plattelandsleven met een gunstige locatie. In de buurt zijn populaire wandel- en fietsroutes te vinden, waardoor zowel wandelaars als fietsers worden aangetrokken.

 

?????? ?????? ?? ????? ?????????: De brasserie is gevestigd in een bijzonder pand met een ruim interieur en uitzicht op de groene omgeving. Het grote, zonnige terras met aparte ruimte voor een bedoeïenentent is ideaal voor zomerse feesten, barbecues en bruiloften.

 

??????????? ???????: De brasserie beschikt over diverse ruimtes, waaronder een restaurant, een geluidsdichte zaal en een uitgestrekte buitenruimte voor evenementen. Het is de perfecte plek voor zowel intieme bijeenkomsten als grote evenementen, zoals bruiloften en conferenties. Totaal oppervlak circa 3200 m². Er is ruime eigen parkeergelegenheid beschikbaar.

 

??????????? ??????: De huidige eigenaar behaalt een jaarlijkse omzet van ongeveer 2.200.000 euro. De brasserie draait op volle toeren, wat betekent dat een nieuwe investeerder direct kan instappen. De volledig uitgeruste keuken en beschikbare opslagruimte maken het runnen van een dergelijke onderneming eenvoudig.

 

????? ?????????: Bij de overname hoort ook een ruime woning en eigen parkeergelegenheid. Bovendien is er de mogelijkheid om het onroerend goed te huren met een optie tot koop.

 

???????: Als je interesse hebt in deze unieke investering, neem dan contact op met ?????? ????? via telefoonnummer ?????????? of e-mailadres ??????@???????????????????.??

 

????????????: Deze plek combineert natuurlijke charme, een uniek interieur en zakelijk succes. Als je een investeerder bent op zoek naar een aantrekkelijk pand, zal deze brasserie je zeker bekoren! 

 


OG: € 2.200.000
INV/GW: € 850.000
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te Koop Brasserie met een omzet van 2mljn in bosrijk gebied in West-Brabant OG: € 2.200.000 INV/GW: € 850.000 Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?