Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

Te huur: Prinsenkade 12, Breda (Casco opleveringsstaat)

Pandcode: 24306
Oppervlakte totaal: 10 m²
Brouwerij verplichtingen: Ja
Met uitzicht op de haven en binnenstad van Breda is de ligging van deze casco horecaruimte uitstekend te noemen! De ruimte is volledig naar eigen smaak in te richten.

Namens brouwerij AB-InBev zijn wij op zoek naar een nieuwe huurder voor deze top plek! De huidige staat van het pand biedt oneindig veel mogelijkheden voor een creatieve ondernemer. Het pand is recent gerenoveerd en wordt brandveilig en voorzien van nieuw leidingwerk opgeleverd. De brouwerij heeft reeds aangegeven dat zij mee willen denken met het verwezenlijken van de dromen en plannen van een nieuwe ondernemer.

Dit pand, verdeeld over 120m2, en deze plek lenen zich uitstekend voor een eigentijds Biercafé maar een restaurant zou hier ook zeker niet misstaan.

Zoals gezegd wordt het pand Casco opgeleverd, om een beeld te geven van de mogelijkheden zijn er al vast wat concepten uitgetekend zoals hieronder te zien is. Conform gemeentelijke verordening mag het -toekomstige- horecabedrijf geopend zijn van 07.00 uur tot 02.00 uur.

Zin om jouw droomzaak naar hartenlust in te richten? Kijk snel verder en neem contact op voor een bezichtiging!
OG: Op aanvraag
Huur: € 2.120 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te huur: Prinsenkade 12, Breda (Casco opleveringsstaat) OG: Op aanvraag Huur: € 2.120 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?