Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

ID: 2223 Escubelle Beachclub ter Overname!

Ligging: Escubelle Beachclub is goed bereikbaar en te vinden aan de boulevard van Scheveningen. Dit ter hoogte van het Beelden aan Zee Museum en op steenworp afstand van de Pier en het Kurhaus.
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 900m²
Aantal zitplaatsen: 85
Aantal zitplaatsen terras: 600
Oppervlakte totaal: 900 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Het paviljoen ligt op een perceel van ruim 900m2 en ligt direct aan de boulevard van Scheveningen. Het perceel bestaat uit een groot terras met daarop een paviljoen van circa 300m2.Een complete onderneming staat hier klaar. Vanaf de naastgelegen boulevard kun je rechtstreeks het terras op lopen en-/of het restaurant betreden. Het terras biedt ruimte voor circa 400-600 zitplaatsen. Het terras is gezellig en sfeervol ingericht met divers meubilair, pararols, veel groen, sfeervolle verlichting, kussentjes en passende decoraties.. Het heeft een uitnodigende uitstraling!

Aan de voorzijde van het terras zijn extra plekken gecreëerd waar je letterlijk met de voetjes in het zand kunt genieten. Bij binnenkomst in het restaurant kom je in een volledig aangekleed en sfeervol restaurant met +- 85 zitplaatsen. De aanwezige haardjes, comfortabele gecreëerde zitplekken en de leuke decoraties zorgen voor een warm welkom. In het restaurant vindt je bij binnenkomst ook een grote open bar. Deze bar is praktisch, en ingesteld op drukke zomerdagen! Achter de bar loop je door naar een fijne debrasseer ruimte met daarnaast de uitgifte van de keuken.

De keuken is door de jarenlange ervaring zeer efficiënt ingericht en voorzien van al het nodige apparatuur om alle gasten te kunnen bedienen. Zo vind je er ruim voldoende vries/koelmogelijkheden, grote ovens, goede afzuiging, koelwerkbanken etc. Achter deze productieve ruimtes is er nog voldoende opslagruimte, een kantoorruimte en beschikt de locatie over meerdere toiletten (binnen en buiten).

Leuk om te weten: In de (bij)keuken zijn de ondernemers onlangs gestart met het bereiden van huisgemaakte verse pizza’s!

EEN COMPLETE OVERNAME STAAT HIER KLAAR!

Deze mooie kans leent zich voor werkelijk alles en mag gerust een buitenkansje worden genoemd. Dromen waarmaken? Calculaties? Formules? Ala Carte? Feesten/ Partijen/bruiloften tot middenin de nacht? Juist wel of juist niet? Hier kan het allemaal!


Heb jij deze droom
en mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de makelaar voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging. Michelle van Lith, info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.​
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 2.250 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 2223 Escubelle Beachclub ter Overname! INV/GW: Op aanvraag Huur: € 2.250 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?