Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Hotel | 12 kamers | Privewoning

Pandcode: 2249
Omzet indicatie: Op aanvraag
Hotel | Gasthof   Vakwerkpension in het Sauerland met 12 gastenkamers, privéwoning en groot grondstuk. Dit authentieke vakwerkpension biedt gasten een gezellige sfeer en 12 mooie gastenkamers (24 bedden), allemaal met eigen badkamer. Op het terrein (ca. 2.214 m²) is een grote tuin met veel schaduw (bomen) en parkeergelegenheid voor ca. 14 auto's en een garage (ideaal voor fietsen en motoren). Het pand wordt verkocht inclusief inventaris (inbegrepen in de aankoopprijs), met uitzondering van de privé-inventaris.   Begane grond (ca. 220 m²):
Entree, receptie, gezellige zitruimte, lounge, ontbijtruimte, grote keuken met koelcel, kantoor, sanitair en berging.   1e verdieping (ca. 210 m²):
In de linkervleugel bevinden zich 4 gastenkamers, waarvan 2 met balkon en een badkamer. De rechtervleugel is een groot appartement met 4 kamers en 2 badkamers. Deze wordt momenteel gebruikt als extra familiekamer. Het zou echter ook geschikt zijn als appartement voor de eigenaar. Een aparte ruimte is al voorbereid (aansluitingen aanwezig) voor een keuken.   2e verdieping (ca. 210 m²):
Net als op de 1e verdieping zijn er in de linkervleugel 4 gastenkamers, waarvan 1 familiekamer. In de rechtervleugel bevinden zich 4 ruime kamers.
Zolder (ca. 85 m²):
Er zijn 2 grote zolders in het pand. Beide bieden 2 kamers en een badkamer. De zolder aan de rechterkant is momenteel de privéwoning. De zolder aan de linkerkant wordt gebruikt als yogaruimte en opslagruimte.   Kelder (ca. 135 m²):
De grote kelder biedt 4 verschillende ruimtes (berging, wasruimte, koelruimte, stookruimte en sauna incl. Turks stoombad en een kleine fitnessruimte.   Parkeergelegenheid voorzijde 4 parkeerplaatsen en een garage. Aan de achterzijde zijn 10 parkeerplaatsen. Twee terrassen en grote tuin met 2 tuinhuisjes voor tuinmeubilair en apparatuur.   Het pension ligt op ca. 10 minuten van Winterberg, in het bij toeristen populaire Sauerland. Het kleine dorp met ca. 750 inwoners biedt een supermarkt, 2 hotel-restaurants en een actieve wandel- en skivereniging. 525 meter boven zeeniveau aan de rand van het dorp met een prachtig panoramisch uitzicht.

Vraagprijs: € 650.000 te vermeerderen met 3,57% makelaarskosten
Referentie: EHM-668


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Hotel | 12 kamers | Privewoning OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?