Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Horecabedrijf in Alphen aan den Rijn ter overname - De Horecatussenpersoon Horecamakelaar

Bedrijfsnaam: Plein 62
Begane grond - opp: 116m²
Aantal zitplaatsen: 52
Aantal zitplaatsen terras: 80
Oppervlakte totaal: 226 m²
Financieringsmogelijkheden: Nee
Geschikt als beleggingspand: Nee
Personeel overname verplichtingen: Nee
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Muziekovereenkomst: Nee
Dit Restaurant is gevestigd aan het prachtige Rijnplein in Alphen aan den Rijn, een gemeente met meer dan 112.000 inwoners. Dit is ook het plein waar het Theater, de Bioscoop, De Mediamarkt en Mc Donalds zijn gevestigd en waar ook vele evenementen worden gehouden.

Het Rijnplein in Alphen aan den Rijn is dé ideale plek om te winkelen. Het Rijnplein is gelegen aan de Hoge Zijde en biedt een gevarieerd scala aan winkels. Plein 62 wordt nu met name overdag gebruikt, maar de plek leent zich ook zeker om in de avond ook diner te serveren of om een drankje te doen. Wanneer het weer het toelaat, kun je op het gezellige terras genieten van een heerlijke lunch of koffie met gebak of een borrel met wat lekkere hapjes. Het bedrijf kan ongewijzigd voort worden gezet, maar de locatie leent zich er ook voor om te wijzigen naar andere concepten. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld een Italiaans, Pokebowl/Sushi restaurant, Franse bistro, Vegan of juist een kip restaurant zou hier goed passen.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428.
INV/GW: € 65.000
Huur: € 4.600 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Horecabedrijf in Alphen aan den Rijn ter overname - De Horecatussenpersoon Horecamakelaar INV/GW: € 65.000 Huur: € 4.600 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?