Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Hartje Venlo gelegen Tapas en Lunchrestaurant

Bedrijfsnaam: Plein 7
Ligging: centrum
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 230m²
Aantal etages: 1
Souterrain aanwezig: Nee
Aantal zitplaatsen: 70
Aantal zitplaatsen terras: 68
Financieringsmogelijkheden: Nee
Geschikt als beleggingspand: Nee
Omzet indicatie: € 500.000,-
Omzet indicatie incl. BTW: Nee
Inventaris aanwezig: Ja
Reden verkoop: dubbele zaken
Personeel overname verplichtingen: Nee
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Muziekovereenkomst: Nee
Hartje Venlo gelegen Tapas en Lunchrestaurant aan centraal horecaplein met grote landelijke winkelketens en bekende publiekstrekkers

Perfect gelegen, centraal aan een gezellig horecaplein, biedt Maas en Peel bedrijfsmakelaardij u het welbekende Tapas en Lunch restaurant “Plein 7” aan met een groot terras en grote parasols welke midden in het centrum van Venlo is gelegen. Het bedrijf is direct gelegen tegenover het theater de “Maaspoort” en in het bruisende centrum met enkele grote landelijke winkelketens die dagelijks veel publiek trekken uit de wijde omgeving en vele Duitse dagjes mensen. Dit horecabedrijf is ca. 4 jaar geleden volledig nieuw ingericht met de nieuwste apparatuur en ook het interieur is niet ouder dan 4 jaar en behoeft de komende jaren geen investeringen meer. U maakt vanaf dag 1 omzet.

Het levendige stadscentrum van Venlo trekt naast de lokale bewoners (Venlo ca.100.000 inwoners) vele met name Duitse dagjes toeristen. Elk weekend loopt het centrum vol met o.a. Duitse toeristen alsmede heeft Venlo een grote aantrekkingskracht van de omliggende regio. Naast de grote landelijke winkelketens treft u het Venlose poppodium alsmede de schouwburg aan op dit centraal gelegen plein. Diverse grote parkeergarages liggen in de directe nabijheid.

Het terras recht voor de eigen deur alsmede het grote terras op het plein biedt ruim voldoende plek en waarbij zowel lokale gasten als passanten goed de weg weten te vinden voor een heerlijke lunch/koffie en in de avond kan men genieten van een heerlijk tapas diner.

De zaak is medio 2020 compleet verbouwd en heeft een volledig nieuw interieur en behoeft de komende jaren geen investeringen meer. De ruime open keuken waar showcooking plaats kan vinden is goed ingericht en biedt dus direct contact met de gasten. De ruim opgestelde bar is van alle apparatuur voorzien en biedt een perfecte routing.
De huidige kaart biedt een keur aan tapas gerechten heerlijk om samen te delen. Voor een kop koffie op het terras of een goed glas wijn zit u hier goed. De ondernemer die de horeca in zijn bloed heeft kan zich hier goed manifesteren en kan hier met elk gastronomisch concept uit te voeten. Maar ook diverse andere formules zijn goed denkbaar. De potentie tot een hoge omzet is mede door de ligging goed te noemen. Er bevindt zich tevens een vrije achterom die direct uitkomt aan de zijstraat en biedt zelfs hier kansen om een verkoop/inloop te realiseren.
Venlo centrum kent vele evenementen zoals de carnaval en de Venloop.

De huidige exploitant biedt de zaak aan i.v.m. meerdere zaken buiten Venlo. De aantoonbare omzet is zeer goed te noemen en kan zeker uitgebreid worden gezien de huidige iets beperktere openingstijden. De exploitatie voldoet aan alle eisen qua milieu en veiligheid, waarbij alle vergunningen aanwezig zijn. Vergunningen zijn persoonsgebonden en dienen opnieuw door de gemeente op naam van de koper te worden gesteld.

De gehele bedrijfsruimte beslaat ca. 230 m2.
Het restaurant biedt ca. 70 stoelen en is ca. 110 m2 groot. Ruime goed ingerichte bar met tapinstallatie.
Ruime keuken incl. opslag van ca. 100 m2.
Aparte opslag incl. CV ruimte van ca. 20 m2.
Separate toiletten.

Alle keukenapparatuur is perfect onderhouden en ca. 4 jaar oud waarbij aangemerkt kan worden dat alles stil heeft gestaan tijdens 2 corona jaren. De huidige gezonde bedrijfsvoering wordt uitgevoerd door uitsluitend personeelsleden welke niet overgenomen hoeven te worden.
Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden.

een personeelsverplichtingen.
Geen leveranciersverplichtingen, behalve koffiemachine.

Overname vraagprijs exploitatie € 125.000
Huurprijs bedrijfspand € 4.100 per maand excl. btw
Omzetindicatie in de huidige openingsuren ca. € 450.000-€ 500.000 excl. btw/jaar MPB kan u evt. informeren naar financieringsmogelijkheden.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor, i.v.m. de discretie dient u rekening te houden met het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Hartje Venlo gelegen Tapas en Lunchrestaurant INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?